Viaderna! Home
Over Viaderna
Trainingen NL
Trainingen EN
Master Class XL NL
Master Class XL EN
PrintCoaching
Business Development
Publicaties
Contact
Contactformulier
Leveringsvoorwaarden
Portfolio

DE BUSINESS DEVELOPMENT SCAN

De Business Development scan houdt in dat uw bedrijf wordt doorgelicht op een aantal kritische succesfactoren. Er wordt gekeken naar de commerciële en technische aspecten.

Waar in uw organisatie bevinden zich de ‘low-hanging’ fruits? De punten die op korte termijn veranderd kunnen worden en direct zichtbaar positief effect hebben op de omzet.

Vaak weerhoudt de hectiek van de dag u er van om alle disciplines eens op een rijtje te zetten. Toch jammer. U zou zich door middel van een kleine wijziging, installatie, training gemakkelijk geld kunnen besparen.

DE BUSINESS DEVELOPMENT SCAN OMVAT:

BEDRIJFSBEZOEK
Het begint met een dag bezoek aan uw bedrijf, waarin u en uw collega’s veel vragen gesteld zullen worden. Uw antwoorden en onze observatie zullen verwerkt worden in een uitgebreid rapport.

RAPPORTAGE
In dit rapport staan zaken als :

  • Uw bedrijf en de markt: in welk marktsegment bevindt zich uw bedrijf?
  • een SWOT analyse (sterke punten – zwakke punten – kansen en bedreigingen) van uw bedrijf
  • Globale workflow analyse: Hoe wordt er nu gewerkt, wat gaat er mis en is daar nog wat in te verbeteren?
  • Globale klant analyse: Wie zijn uw klanten en wat brengen ze op? Kunt u gemakkelijk meer klanten of meer orders vinden?
  • Commerciële factor: Hoe verkoopt u uw producten? Hoe kunt u hier het optimale rendement uit halen? Zet u alle middelen die u ter beschikking heeft op de juiste manier in?

De uitgebreidheid en cijfermatige onderbouwing van de diverse onderdelen van het rapport zijn afhankelijk van de informatie die u verstrekt.

PRESENTATIE RAPPORT
Uiteindelijk wordt het rapport bij u gepresenteerd en het is aan  u om daar al of niet iets mee te doen. Wij verkopen geen hardware of software. We doen ook geen uitgebreide implementaties. Wel kunnen we een onafhankelijk advies geven van de mogelijkheden in de markt.

ONS MOTTO!
Ons motto is om u zoveel mogelijk vooruit te helpen met de middelen die u op dit moment al ter beschikking heeft. Er wordt wel gekeken naar eventuele investeringen, indien dit op korte termijn ROI  (Return on Investment) geeft. Dan nog is de keuze aan u om dit wel of niet te doen.

INTERESSE?

Bel voor een eerste vrijblijvende afspraak.

Telefoon: 06-18787433 en vraag naar Erna Leenaars.

Mailen kan natuurlijk ook: erna@viaderna.nl

 

KvK nr 17207081